Image Alt

Krause & Doggy

 / Hrana Câini  / DANN – Hrana Pentru Caini Adulti (10KG)

DANN – Hrana Pentru Caini Adulti (10KG)

Mancare delicioasa pentru caini. Pelete delicioase concepute pentru a raspunde nevoilor nutritionale ale cainilor adulti cu statut fiziologic diferit, rasa si stadiul vietii.

Aliatul de nădejde al lui Cody, Dann este un co-pilot cu potențial enorm în domeniul aviației. Cu peste 100 de ore de zbor la activ, Dann este câinele bun la toate și despre care este cunoscut faptul că are înclinații de gurmand convins. De la pregătirea aparatului de zbor, verificarea documentației, sau a comunicării prin radio cu turnul de control, co-pilotul patruped se organizează atât de bine încât întotdeauna are timp și pentru gustări delicioase.

Dann a știut dintotdeauna că în universul nostru este nevoie și de personajele care ajută fără a sta în lumina reflectoarelor sau în centrul atenției. Pentru că, până la urmă, un co-pilot este la fel de important ca și pilotul atunci când trebuie să se asigure că aeronava ajunge la destinație în condiții de maximă siguranță.

La interviul de angajare, Dann a impresionat prin dexteritate, poftă de joacă, un apetit extraordinar, și mai ales datorită pasiunii pentru zborul cu aeronave destinate transportului de pasageri. Nu mai este nevoie să menționăm că interviul de angajare a fost trecut cu brio de către Dann, care a sărbătorit servind un bol de gustări delicioase cu produse Krause & Doggy, singurul producător de hrană uscată în care au încredere cățeii din toate clasele sociale, indiferent de grosimea portofelului.

Ingrediente produs:

  • Compoziție componenta: cereale, subproduse animale, vitamine, oligoelemente, antioxidant.
  • Compozitie analitica: proteina bruta – 18%, grasime bruta – 8%, cenusa bruta – 6%, fibra bruta – 2%
  • Mod de utilizare: Gata pentru consum direct.
  • Furnizati intotdeauana apa proaspata in cantitati nelimitate.
  • Produs nedestinat pentru consum uman!
  • Depozitare: in ambalaj original, in zone curate, uscate, ventilate si protejate de rozatoare.

Mancare disponibila in cantitati nelimitate la preturi cu discount direct de la distribuitor. Exclusiv prin Krause & Doggy!

Post a Comment

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed

Foloseste voucherul