Image Alt

Krause & Doggy

 / Hrana Câini  / DOGGY – Hrana PREMIUM Pentru Caini (10KG)

DOGGY – Hrana PREMIUM Pentru Caini (10KG)

Mancare delicioasa pentru caini. Pelete delicioase concepute pentru a raspunde nevoilor nutritionale ale cainilor adulti cu statut fiziologic diferit, rasa si stadiul vietii.

Companionii umani alături de care Doggy, personajul nostru principal a locuit, au avut dintotdeauna o pasiune pentru zbor și mai ales pentru meseria de pilot. Oamenii alături de care Doggy a crescut și s-a transformat în pilotul cool cu ochelari stil Police din zilele noastre.

Coincidența face că, într-o seară de weekend dedicată urmăririi de filme în casă, Doggy s-a trezit dintr-un pui de somn fix când pe televizor rula filmul “Catch me if you can”. Scenele favorite din film sunt, bineînțeles, fazele în care personajul Frank Abagnale, avându-l în rol principal pe Leonardo Di Caprio, a reușit să păcălească pe toată lumea că este pilot de avion destinat zborurilor comerciale.

Ideea de a deveni pilot (însă cu acte în regulă) s-a conturat într-o seară de vară, când, din lătrat în lătrat, Doggy s-a împrietenit cu Cody, instructorul de zbor. La o discuție mai amănunțită și câte un bol cu mâncare Krause & Doggy, cei doi au pus la cale planul pentru obținerea licenței de pilot, un brevet pe care Doggy îl deține cu mândrie încă din anul 2019.

Lucruri fără de care Doggy nu își începe ziua de lucru ca pilot: Foile de parcurs, ochelarii de soare, uniforma de rezervă, gustările Krause & Doggy în ambalaje de mărimi perfecte pentru bagajul de mână.

Ingrediente produs:

  • Compoziție componenta: cereale (porumb, grau, tarate de grau), proteine animale procesate, sare (clorura de sodiu), antioxidant (E321, E310), premix vitamin-mineral
  • Compozitie analitica: proteina bruta – 23%, grasime bruta – 10%, cenusa bruta – 6%, fibra bruta – 2%
  • Mod de utilizare: Gata pentru consum direct.
  • Furnizati intotdeauana apa proaspata in cantitati nelimitate.
  • Produs nedestinat pentru consum uman!
  • Depozitare: in ambalaj original, in zone curate, uscate, ventilate si protejate de rozatoare.

Mancare disponibila in cantitati nelimitate la preturi cu discount direct de la distribuitor. Exclusiv prin Krause & Doggy!

Post a Comment

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed

Reduceri de 15% la comenzii de peste 250 lei folosind codul DOGGY15 !!!

Ofertele nu pot fi cumulate pe o singură comandă

Foloseste voucherul