Image Alt

Despre noi

 / Despre noi

Fi

Povestea companiei

nd Us

Povestea Krause & Doggy a prins contur in anul 2019, atunci cand doamna Mihaela Baicu si fratii Singirlievi, prieteni din copilarie, au pornit un start-up ce avea sa se extinda cu pasi repezi in Europa. Krause & Doggy este un proiect “middle market”, la bazele caruia se afla doi piloni importanti: Concentrarea pe segmentul de preturi accesibile pentru clienti  si parteneri, si de asemenea asigurarea unei linii de productie complet automatizata si certificata pentru obtinerea de produse finite la standarde premium.

Desi cu un istoric relativ scurt, compania are in spate o echipa de profesionisti si experti in domeniu. Specialisti din diferite domenii de activitate se folosesc de expertiza si creatie pentru a oferi un concept complet nou comparat cu prezenta actuala de pe piata de hrana uscata destinata cainilor si pisicilor.

Multumita Mihaelei, CEO-ul companiei, am reusit sa imbinam aviatia cu nutritia animalelor de companie. Mihaela, fostă stewardesă, anteprenoare, mamica de pisica, si femeie cu viziune in afacerile unde oamenii se pot si distra, nu doar munci. Vezi povestile eroilor nostri patrupezi ca sa afli de ce imaginatia copiilor (indiferent de varsta) este atat de fascinanta: Cody, Doggy, Dann, Ralf, Buck, Krause.

Pasiunea pentru domeniul dedicat nutritiei animalelor de companie este completata cu interesul de a oferi un viitor sustenabil, reducerea emisiilor de carbon pe langa alti factori de poluare, si de asemenea, pentru a ajuta la constientizarea unei relatii indispensabile pe care omul o poate cladi alaturi de necuvantatoare. Pentru ca ne pasa.

Krause & Doggy nu este doar o companie implicata in comercializarea de bunuri destinate animalelor, ci de asemenea este un brand jucaus si vesel, cu oameni frumosi si ambitiosi care au creat un mediu de lucru nemaiintalnit in zilele noastre, atipic unei structuri corporatiste. Oamenii si animalele sunt laolalta puse pe primul loc in detrimentul cifrelor si bilanturilor de final de an.

Colectivul de lucru, mediul general al fabricilor si politica brandului nostru se traduce printr-un loc ideal de munca, in care angajarile se fac fara a tine cont de varsta, orientare sexuala, nationalitate, culoare a pielii, religie sau dizabilitati. Sustinem cu tarie in indrumarile si incurajarile excesive destinate angajatilor, corectitudinea si increderea oferita fata de clientii si partenerii nostri, asigurarea unui viitor mai bun pentru urmasii nostri. Incurajam afectiunea si dragostea excesiva deopotriva pentru copii, adulti, animale de companie si alte fiinte.

Krause & Doggy este un brand recunoscut si premiat, cu prezenta pe pozitie puternica in pietele din Romania, Bulgaria, Grecia, Serbia, Macedonia si Albania. Compania a fost prezenta in anul 2022 la expozitia Interzoo gazduita in Germania in orasul Nuremberg, eveniment in care doamna Mihaela Baicu alaturi de echipa sa a reusit sa concretizeze o serie de viitoare parteneriate strategice ce vor contribui la dezvoltarea unor produse superioare la preturi accesibile tuturor.

De ce alegem Krause & Doggy: Hrana pentru caini si pisici?

Selectia de ingrediente combinata cu fabrici moderne si mana de lucru profesionista stau la bazele produselor finite. Hrana uscata pentru caini si pisici din marca Krause & Doggy nu este doar o lovitura de marketing, politica noastra ramanand intotdeauna prioritizarea si satisfacerea clientilor.

at this locations, or just get in touch.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed

Foloseste voucherul