Image Alt

Beau & Belle

 / Beau & Belle

Beau – un prosper personaj din Nuremberg, Belle – iubita acestuia, infulentă în lumea afacerilor, ambii fiind cunoscuţi pentru stilul de viaţă exclusivist.
Într-una din călătoriile acestora în interes de afaceri, din întâmplare, au avut locurile lângă uşa de urgenţă şi după cum bine ştim cu toţii, stewardesa este obligată să facă un mic instructaj în cazul unui pericol, să ştim cum să procedăm. Coincidenţă sau nu, stewardesa era chiar prietena noastră Krause, care a început să le explice celor doi cât de important este să ştie ce este de făcut în caz de urgenţă. Belle ca orice ‘femeie”, a fost fascinată mai mult de rujul stewardesei, decât de ceea ce spune aceasta, în timp ce Beau a memorat fiecare pas în parte. Cred că ne sună destul de familiar tuturor, această situaţie. 😊
La finalul discursului stewardesei, Belle a rugat-o să îi acorde câteva minute, după ce aceasta îşi termină atribuţiunile de serviciu. După o perioadă de timp, Krause – Stewardesa revine la Belle şi poartă o discuţie pe mai multe teme dragi sexului frumos. La final, după ce s-au înţeles foarte bine, doresc să păstreze legătura şi fac schimb de numerele de telefon.
Ajuns la destinaţie în Bucureşti, cuplul Beau&Belle, după o întâlnire de afaceri obositoare, îşi doreşte să se relaxeze la o terasă din centrul vechi al Capitalei. Ajunşi acolo, după un timp îşi amintesc de Krause – Stewardesa şi se gândesc să o invite şi pe aceasta la o ieşire cu ei. Bineînţeles că acceptă invitaţia şi nu doar atât, vine însoţită de câţiva prieteni dragi, Doggy, Dann şi Krause – şefa de cabină stewardesa.
Aceştia petrec împreună până dimineaţă şi leagă o pretenie frumoasă.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed

Foloseste voucherul